Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy

Current Issue

Vol. 3 No. 1 (2024)
Published July 6, 2024

Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy(E-ISSN: 2979-9511) aims to contribute to the knowledge of science by publishing national and international scientific studies in the field of food, nutrition, dietetics, and gastronomy. Our journal is an open access, free of charge, international peer-reviewed e-journal.

“Toros University Journal of Food, Nutrition, and Gastronomy” which started to be published by 2022 is an academic journal that carries out an international double-blind reviewing process that accepts original research articles, review articles, technical notes, and book reviews published twice a year, in June and December. All manuscripts are evaluated by the editor or section editors, editorial board and reviewers. The language of the journal is English. Turkish manuscripts are also included.

Announcements

JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 13

JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 13

 

Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy, JFNG/Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” olarak gıda, beslenme ve gastronomi bilimlerinin önemli isimlerini buluşturduğumuz seminer serimizin on üçüncüsü 23 Mayıs 2024-14.00 da yapıldı.

Seminere UCL Çocuk Sağlığı Enstitüsü, Genetik ve Genomik Tıp Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Berna Şeker     "Metabolik Hastalıklarda Diyetten Gen Tedavisine Uzanan Yolculuk" başlıklı seminere çok sayıda araştırıcı ve öğrenci katıldı.


More…

May 24, 2024

JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 10

Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy, JFNG/Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” olarak gıda, beslenme ve gastronomi bilimlerinin önemli isimlerini buluşturduğumuz seminer serilerinin 10'nuncusunu gerçekleştirdi.     Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Mehmet Sertaç ÖZER , 20 ŞUBAT 2024 tarihi saat 13:30'da "Nişasta Esaslı Şekerler  ve Inovasyon" başlıklı semineri sundu. Seminere birçok üniversitedeb değerli bilim adamları katıldı
More…

February 20, 2024
View All Issues